Ευρωεκλογές 2004: Στην τελική ευθεία

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2004 16:45
A- A A+

Πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου, που κινήθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Στην πλατεία Καλογήρων, στη Δάφνη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα η

κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, με ομιλητή τον Γ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε οπαδούς του κόμματός του στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Κάλεσμα προς όλους να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες γιατί «η Ε.Ε. αποτελεί κομμάτι της ζωής μας», απηύθυνε ο πρωθυπουργός, που επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στη Σανταρόζα http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/06/10/922897.htm . Αύριο στο Ζάππειο θα γίνει η συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος.

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις δηλώσεις Σουφλιά ότι ο Κώστας Λαλιώτης «παρουσίασε ένα πολύ καλό έργο» στο ΥΠΕΧΩΔΕ, και Πάγκαλου που έθεσε τον πήχη για το ΠΑΣΟΚ στο ποσοστό των ευρωεκλογών του '99, στο 32,9%.

Aποστάσεις από τους επαίνους Σουφλιά κράτησε το Μέγαρο Μαξίμου.

«Τα έργα κρίνονται και από το κόστος. Κόστισαν πολλές φορές παραπάνω από ό,τι έπρεπε», επισήμανε στο ρ/σ Flash ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, προσθέτοντας ότι το μετρό της Αθήνας κόστισε τρεις φορές περισσότερο από αυτό της Μαδρίτης http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/06/10/922879.htm .

Στο ΠΑΣΟΚ, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις Πάγκαλου, είπε ότι οι πολίτες πρέπει να δείξουν με την ψήφο τους στην κυβέρνηση ότι δεν έχει πάρει «λευκή» εντολή, και αυτή η συζήτηση δεν μπορεί να είναι αριθμητικού χαρακτήρα.

Την αγορά της Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε το πρωί η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή