Μουντομπάσκετ 2014: Χάνει Μίτσιτς η Σερβία

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 17:05
UPD:18:01
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Σημαντική απώλεια για την εθνική Σερβίας ενόψει του Μουντοσμπάσκετ της Ισπανίας, καθώς ο Βασίλιε Μίτσιτς, θα χάσει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού.

Ένα 24ωρο μεετά την κατάληψη της πρώτης θέσης στο τουρνουά του Πο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πλάβι», Σάσα Τζόρτζεβιτς, πληροφορήθηκε τα κακά μαντάτα για τον παίκτη.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Μίτσιτς στο γόνατο όχι μόνο δε ξεπεράστηκε, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε στο γαλλικό τουρνουά. Ως εκ τούτου «κόπηκε» από την τελική 12άδα που θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Τζίόρτζεβιτς.

«Το πρόβλημα στο γόνατο είναι δυνατότερο από την επιθυμία του να παλέψει για μια θέση στην ομάδα. Εξαιτίας της έλλειψης παικτών στην γραμμή των γκαρντ, ο Μίτσιτς επέμενε να συμμετάσχει στο τουρνουά του Πο και να βοηθήσει την ομάδα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να τον υπολογίζω για το Παγκόσμιο. Η υγεία των παικτών είναι προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση και ειδικά όταν αφορά ένα νέο και ταλαντούχο παίκτη, του οποίου το μέλλον είναι μπροστά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τζόρτζεβιτς.

Η Σερβία θα παίξει στον 1ο όμιλο του Μουντομπάσκετ με την οικοδέσποινα Ισπανία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία, τη Βραζιλία, το Ιράν και την Αίγυπτο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις