Γ.Αναστασίου: «Άδικος ο αποκλεισμός»

Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2014 00:05
UPD:09:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού ο τεχνικός των «πρασίνων». Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τη Σταντάρ και στα δύο παιχνίδια.

Η απογοήτευση που υπήρχε στις τάξεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» ήταν εμφανέστατη μετά το παιχνίδι. Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως «το αποτέλεσμα ήταν άδικο για τα παιδιά. Σ’ αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν και για πέντε λεπτά έγιναν κάποια λάθη που δυστυχώς πληρώσαμε».

Συνέχισε λέγοντας; «Στα δύο ματς ήμασταν καλύτεροι, αλλά δυστυχώς δεν προκριθήκαμε. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, μας βοήθησε πολύ και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ τους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα» και κατέληξε:

«Είναι άσχημο που δεν βρεθήκαμε στην επόμενη φάση. Το θέλαμε, το πιστέψαμε, αλλά υστερήσαμε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να προκριθούμε». 

Αρκετά απογοητευμένος από την ήττα και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Στέφανος Κοτσόλης.

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς. Δουλεύαμε για τα παιχνίδια αυτά πολλές ημέρες. Ήταν καλή η παρουσία της ομάδας και στα δύο ματς και νομίζω ότι αν κάποιος έπρεπε να περάσει αυτοί ήμασταν εμείς», τόνισε ο έμπειρος πορτιέρε και συνέχισε:

«Ίσως να έπρεπε να έχουμε σκοράρει εκτός έδρας. Τι να κάνουμε… Συνεχίζουμε και κοιτάμε πλέον το Europa League». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις