ΕΠΟ: Η απάντηση στο Σάντος

Κυριακή, 03 Αυγούστου 2014 19:46
UPD:19:51
ΑΠΕ ΜΠΕ/STR
A- A A+

Εντελώς διαφορετική είναι η θέση της ΕΠΟ στα όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος για την τιμωρία που του επέβαλλε η FIFA. Η Ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι είχε ενημερώσει τον Πορτογάλο και του πρότεινε την υποστήριξή της εάν κατέθετε έφεση.

Η θέση της ΕΠΟ:

«Η ΕΠΟ είχε ερωτηθεί από τη FIFA για το αν ο κ. Σάντος επιθυμεί να εκφράσει εγγράφως τις όποιες θέσεις ή αντιρρήσεις του για το θέμα της αποβολής του στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα, εν όψει της έκδοσης απόφασης απο την Πειθαρχική Επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως τους κ.κ. Ρικάρντο Σάντος και Τάκη Φύσσα, για την υπόθεση αυτή, προτείνοντας μάλιστα να παρασχεθεί η συνδρομή των υπηρεσιών της. Η ΕΠΟ δεν έλαβε απάντηση. Εξυπακούεται λοιπόν ότι η απόφαση να μην υπάρξει καμία παράσταση-απάντηση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA δεν ελήφθη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA κοινοποιήθηκε στην Ομοσπονδία την Τετάρτη 30/7/2014 και άμεσα ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ», αναφέρει η Ομοσπονδία.

Η απάντηση αυτή της ΕΠΟ έρχεται μια ημέρα μετά τις… κατηγορίες του Σάντος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική A BOLA. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις