Κ. Μανωλάς: «Θέλω να κάνω ένα μεγάλο βήμα στο εξωτερικό»

Κυριακή, 03 Αυγούστου 2014 13:39
UPD:13:45
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού «πετάει το μπαλάκι» σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Κώστας Μανωλάς με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδομητικού καναλιού της NOVA.

Ο διεθνής κεντριικός αμυντικός παραδέχθηκε ότι θέλει να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά όπως ξεκαθάρισε πρώτα ο Θεός και μετά ο Ολυμπιακός θα αποφασίσουν για το αν θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Αναφερόμενος αρχικά στις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο τουρνουά των ΗΠΑ, ο Μανωλάς τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, τόσο από τα αποτελέσματα, αλλά και από την απόδοση της ομάδας μας. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά κι εφόσον κάνουμε στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητής αποδίδουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ο στόπερ των «ερυθρόλευκων», απάντησε: «Σίγουρα. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα νοοτροπία νικητή από την ημέρα της ίδρυσής του».

Σχετικά με το θέμα της πιθανής παραχώρησής του σε ομάδα του εξωτερικού, ήταν ξεκάθαρος: «Το θέμα αυτό το διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Ολυμπιακός. Όπως έχω πει, στο τέλος θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός. Εγώ είμαι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν παύω να θέλω να κάνω και ένα μεγάλο βήμα στο εξωτερικό. Αν θέλει ο πρόεδρος της ομάδας να αποχωρήσω και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα, θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός. Θα δούμε».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις