Υγρός Στίβος: Με 28 αθλητές στο Βερολίνο

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 16:00
UPD:16:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΡΥΣΑ ΠΑΝΟΥΣΙΑΔΟΥ/CHRYSSA PANOUS

Συγκεκριμένα, 28 αθλητές/τριες δηλώθηκαν από την ΚΟΕ για τα αγωνίσματα της κολύμβησης, των καταδύσεων, της συγχρονισμένης και της ανοιχτής θάλασσας.

A- A A+

Τα ονόματα των αθλητών/τριών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 13 έως τις 24 Αυγούστου, γνωστοποίησε η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ).

Συγκεκριμένα, 28 αθλητές/τριες δηλώθηκαν από την ΚΟΕ για τα αγωνίσματα της κολύμβησης, των καταδύσεων, της συγχρονισμένης και της ανοιχτής θάλασσας. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, Σπύρος Γιαννιώτης.

Αναλυτικά:
Κολύμβηση (18-24/08): Κρίστιαν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος, Στέφανος Δημητριάδης, Κώστας Μαρκόζης, Γιάννης Καρπουζλής, Χρήστος Κατραντζής, Κρίστελ Βουρνά, Μαριάννα Λυμπερτά, Κέλλυ Αραούζου

Ανοιχτή Θάλασσα (13-17/08): Σπύρος Γιαννιώτης, Αντώνης Φωκαΐδης, Γιώργος Αρνιακός, Κέλλυ Αραούζου

Καταδύσεις (18-24/08): Στέφανος Παπαρούνας, Μιχάλης Φαφαλής, Ιουλιάνα Μπανούση, Ελένη Κατσούλη

Συγχρονισμένη (13-17/08): Ευαγγελία Πλατανιώτη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Κουτίδη, Μαρία – Έλλη – Λέλα Αλζιγκούζη – Κομινέα, Δέσποινα Τζώρτσου, Σοφία Τσιπουρίδη – Παρασκευοπούλου, Φλωρεντία Μάντζιου, Αθανασία Τσόλα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Σοφία - Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Πολυξένη Σαραντίδη, Δανάη Δεληγιάννη
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις