Η ατζέντα της Πέμπτης

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 07:53
UPD:07:53
A- A A+

- 9:00 Υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκου Δένδια θα συνεδριάσει η Διυπουργική Επιτροπή για τη Βιομηχανική Πολιτική.

Στη Διυπουργική Επιτροπή συμμετέχουν οι yπουργοί Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης, Περιβάλλοντος-Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, οι yφυπουργοί Ανάπτυξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Περιβάλλοντος - κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Τεχνολογίας κ. Χρήστος Βασιλάκος.

Από τον ΣΕΒ θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος κ. Θόδωρος Φέσσας και ο επίτιμος Πρόεδρος κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, όπως επίσης ο Αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Κυριακού.

- Συνάντηση αντιπροσωπειών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, σε συνέχεια της ανταλλαγής των επιστολών μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

Οι δύο αντιπροσωπείες, με επικεφαλής τους γραμματείς των δύο κομμάτων, Δημήτρη Βίτσα και Θανάση Θεοχαρόπουλο αντίστοιχα, θα συναντηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή