Champions League: Πρώτο βήμα για ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 21:28
UPD:21:34
SHUTTERSTOCK

Η αμυντική γραμμή της κυπριακής ομάδας δούλεψε άριστα και στο 64΄ ο Γκιγκίεβιτς με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε στον ύπνο την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας και άνοιξε το σκορ.

A- A A+

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Champions League έκαναν σήμερα οι δύο εκπρόσωποι της Κύπρου, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

Στο γεμάτο «Α.Παπαδόπουλος» η ΑΕ Λεμεσού επικράτησε 1-0 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης και πήρε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην ρωσική πόλη.

Η αμυντική γραμμή της κυπριακής ομάδας δούλεψε άριστα και στο 64΄ ο Γκιγκίεβιτς με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε στον ύπνο την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας και άνοιξε το σκορ. Η Ζενίτ μετά το γκολ έμεινε με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Βίτσελ στο 67’) κι έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ΑΕΛ να παίρνει τη μεγάλη νίκη.

Στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας ο ΑΠΟΕΛ, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Ελσίνκι, κατάφερε με φοβερή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος να φτάσει στην ισοφάριση και με το 2-2 στις...αποσκευές της η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο ΓΣΠ.  

Στο 71’ ο Ντε Βινσέντι μείωσε σε 2-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα (75’) ο Σιεριντάν έφερε το ματς στα ίσια δίνοντας παράλληλα και το προβάδισμα στο κυπριακό συγκρότημα για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις