Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Χρυσάφι» για Βιδάλ

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 16:43
UPD:16:52
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO

Ο παίκτης, πάντως, συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη νέα σεζόν, αλλά με το ποσό που φέρεται να προσφέρει η Γιουνάιτεντ τα πάντα είναι πιθανά (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Γη και ύδωρ» προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γιουβέντους, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αρτούρο Βιδάλ.

Οι «μπέμπηδες» κατέθεσαν πρόταση ύψους 60 εκ. ευρώ για την αγορά του διεθνούς Χιλιανού μέσου, στον οποίο προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 8εκ. ευρώ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρθηκαν αρχικά για τον παίκτη στις αρχές του καλοκαιριού. Ξαφνικά έκαναν…πίσω στο θέμα της απόκτησής του, αλλά τα τελευταία 24ωρα μπήκαν ξανά δυναμικά για να τον φέρουν στο «Ολντ Τράφορντ».

Η «Gazzetta Dello Sport» με αποκλειστικό της δημοσίευμα ανέφερε ότι ο μάνατζερ του Βιδάλ αναμενόταν χθες στο Τορίνο για να συναντηθεί με τους διοικούντες τη «Μεγάλη Κυρία».

Ο παίκτης, πάντως, συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη νέα σεζόν, αλλά με το ποσό που φέρεται να προσφέρει η Γιουνάιτεντ τα πάντα είναι πιθανά.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις