«Φιλική» νίκη (2-1) για Παναθηναϊκό με Ατρόμητο

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 23:18
UPD:23:26
EUROKINISSI/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός νίκησε σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας τον Ατρόμητο με 2-1, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και αποτέλεσε την τελευταία δοκιμή για τους «πράσινους» πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ταυτόχρονα, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε άτυπη... ρεβάνς και για τους τέσσερις αγώνες της περυσινής περιόδου με το συγκρότημα των δυτικών προαστίων στους οποίους δεν «γεύθηκε» νίκη. 

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου προηγήθηκαν στο 19΄ με ωραίο τελείωμα του Μπρίτο, σε φάση που οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού είχαν λάθος θέσεις με αποτέλεσμα ο έμπειρος Βραζιλιάνος να σκοράρει εύκολα απέναντι στον Κοτσόλη

Στο 34΄, ωστόσο, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν όταν σε εξαιρετικά οργανωμένη αντεπίθεση ο Μπεργκ πάσαρε στον Ζέκα, ο οποίος με τη σειρά του βρήκε τον Πέτριτς και ο Κροάτης έκανε από κοντά το 1-1.

Οι πάρα πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές «αποσυντόνισαν» τους αντίπαλους στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι πάντως καλύτεροι και να φτάνουν στο νικητήριο γκολ με έξοχο πλασέ του Κλωναρίδη στο 77ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία και για ένα τρίτο γκολ, όταν στο 88ο λεπτό ο διαιτητής Παπαπέτρου σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κούρου στον Μπεργκ, αλλά ο Σουηδός που ανέλαβε την εκτέλεσή του έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις