Ο Πλατανιάς απόκτησε τον Ιτούα

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 19:52
UPD:19:56
fcplatanias.gr

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 7/9/1988) από το Κονγκό, με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1,85 μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

A- A A+

Ακόμη μία μεταγραφή ανακοίνωσε ο Πλατανιάς, την πέμπτη μέχρι τώρα στο φετινό καλοκαίρι, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Πρόκειται για έναν 26χρονο αμυντικό από τον Κονγκό, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στη γερμανική Έλβερσμπεργκ (Γ΄ Εθνική) και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έφυγε για το Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται ο σύλλογος των Χανίων.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα (Bernard Onanga Itoua), ο οποίος, αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του, μετέβη σήμερα αργά το μεσημέρι στο Καρπενήσι, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας, που πραγματοποιεί ήδη το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 7/9/1988) από το Κονγκό, με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1,85 μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο Ιτούα ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από τις Ακαδημίες της γαλλικής Οσέρ, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στη γερμανική Έλβερσμπεργκ (Γ΄ εθνική κατηγορία)».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις