Ν. Κακλαμάνης: «Αρνούμαστε να παίξουμε το ρόλο του μπόγια ανθρώπινων ψυχών»

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2004 14:43
A- A A+

«Αρνούμαστε να παίξουμε το ρόλο του μπόγια ανθρώπινων ψυχών», υπογράμμισε σήμερα μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Νικήτας Κακλαμάνης.

Με τη φράση αυτή ο υπουργός Υγείας απάντησε στα σενάρια που έκαναν λόγο για «σκούπα» σε βάρος των ναρκομανών την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Να κάνουμε μια προσπάθεια να εξαφανίσουμε ανθρώπους για τρεις εβδομάδες και μετά να τους επιστρέψουμε στον "ειδυλλιακό κόσμο" που ζούνε μέχρι τώρα; Εγώ δεν θα πράξω αυτό το ρόλο. Είμαι ξεκάθαρος», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης απευθυνόμενος στα μέλη της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής «για τη μελέτη και αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών».

Ο κ. υπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεχούς και ουσιαστικού διαλόγου της Πολιτείας με την διακομματική επιτροπή της Βουλής, αλλά και με τους αρμόδιους φορείς, για την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Εξάλλου, ο κ. Κακλαμάνης ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τον Οργανισμό για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και μέχρι το τέλος του 2004, θα έχει ολοκληρωθεί ο λεγόμενος «χάρτης των ναρκωτικών», ώστε να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή