Πόλο: Ήττα για τις Γυναίκες από την Ουγγαρία

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 20:37
UPD:20:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Η Εθνική Γυναικών έχασε με 12-7 από το αντίστοιχο συγκρότημα της Ουγγαρίας στο δεύτερο αγώνα της για τον Α΄ όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε σε κακή ημέρα, κυνηγούσε διαρκώς στο σκορ, είχε κάκιστο ποσοστό στην αθλήτρια παραπάνω και σκόραρε ουσιαστικά μόνο από την περιφέρεια.

Η Ουγγαρία προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, στο δεύτερο η ελληνική ομάδα μείωσε σε 3-2 με γρήγορα γκολ από Μανωλιουδάκη, Τσουκαλά, αλλά η Ουγγαρία αύξησε και πάλι το προβάδισμα με την Τάκατς

Η Αβραμίδου μείωσε σε 4-3 αλλά οι παίκτριες της γηπεδούχου σκόραραν άλλες δύο φορές με τις Ντ.Κιστελέκι και Άνταλ, για να πάρουν και πάλι το προβάδισμα με 6-3.

Η Πλευρίτου μείωσε σε 6-4, οι Μπούκα και Τζιγκάνι ανέβασαν το σκορ σε 8-4, η Ρουμπέση έκανε το 8-5, αλλά 10΄΄ πριν το τέλος η Κιστελέκι έκανε με σουτ το 9-5, έδωσε αέρα τεσσάρων  τερμάτων στην ομάδα της και «σφράγισε» τη μοίρα του αγώνα, αφού η Ελλάδα δεν ξανασήλωσε κεφάλι. 

Την Κυριακή η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ολλανδία και θέλει τη νίκη για να ελπίζει σε μια θέση καλύτερη από την 3η, ενώ η Ουγγαρία παίζει με τη Βρετανία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις