Γιακουμάτος: Το Μάιο του 2005 στο Ολυμπιακό Χωριό όλοι οι δικαιούχοι του ΟΕΚ

Mέσα στο 2004 η κλήρωση των κατοικιών του Ολυμπιακού Χωριού
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2004 15:37
A- A A+

Το Μάιο του 2005 θα έχουν μπει στο Ολυμπιακό Χωριό όλοι οι δικαιούχοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, διαβεβαίωσε σήμερα ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο κ. Γιακουμάτος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Β’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, «σχετικώς με την αναβολή κλήρωσης των κατοικιών του Ολυμπιακού Χωριού» στην Πάρνηθα.

Ο κ. Γιακουμάτος υπογράμμισε ότι η κλήρωση θα γίνει εντός του 2004. «Σημασία δεν έχει η κλήρωση, σημασία έχει να παραλάβουν (οι δικαιούχοι) τα σπίτια τους», τόνισε ο κ. υφυπουργός.

Ο κ. Γιακουμάτος, απορρίπτοντας τις κατηγορίες του κ. Παπαϊωάννου για καθυστέρηση της διενέργειας της κλήρωσης και ρουσφετολογικών πρακτικών στο θέμα των κατοικιών του Ολυμπιακού Χωριού, δήλωσε ότι το ξεκαθάρισμα των αιτήσεων των δικαιούχων (ανέρχονται σε 17.500) έχει γίνει και ότι η κλήρωση θα γίνει με τη δικαστική εξουσία, τον Τύπο και τους βουλευτές παρόντες. Υποσχέθηκε τέλος, ότι από την ώρα που θα κληρωθούν οι δικαιούχοι θα έχουν πιστοποιηθεί όλοι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή