Στην Ντόρτμουντ ο 20χρονος Γκίντερ

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 13:03
UPD:13:08
EPA/PATRICK SEEGER

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

A- A A+

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ συνεχίζει αταλάντευτα την πολιτική της που είναι να επενδύει σε ταλέντα, όπως αποδεικνύει η απόκτηση του 20χρονου Ματίας Γκίντερ από τη Φράιμπουργκ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο (δεν είχε συμμετοχή) και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Βεστφαλούς, ενώ το ποσό της μεταγραφής του εκτιμάται ότι πλησίασε τα 10 εκατομμύρια ευρώ. 

«Ο Ματίας είναι ένα γερμανικό ταλέντο και μας ενδιέφερε πάντα. Είμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που αποφάσισε να έρθει στην Ντόρτμουντ τόσο νωρίς» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ.

Ο Γκίντερ, από την πλευρά του, δήλωσε οπαδός της Μπορούσια, υπογραμμίζοντας ότι «είναι το αποκορύφωμα ενός παιδικού ονείρου. Ήμουν πάντα μεγάλος φίλαθλος της Ντόρτμουντ και τώρα μπορώ να φοράω τη φανέλα της αγαπημένης ομάδας μου. Στην Ντόρτμουντ θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην εξέλιξή μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις