Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Κρόος

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 12:13
UPD:12:16
REUTERS/LEONHARD FOEGER
A- A A+

Ο Τόνι Κρόος ανήκει πια στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης και, πλέον, θα λαμβάνει οδηγίες από τον Κάρλο Αντσελότι αντί του Πεπ Γκουαρντιόλα, που ούτως ή άλλως τον είχε εκτοπίσει πέρυσι από τη βασική ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου προς το τέλος της περιόδου.

Ο Γερμανός άσσος έδωσε βέβαια τις απαντήσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου με βάση τα στατιστικά στοιχεία ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης και βοήθησε τη «μάντσαφτ» να σηκώσει το τρόπαιο, παρότι η FIFA επέλεξε για τη «Χρυσή Μπάλα» τον Λιονέλ Μέσι λόγω μάρκετινγκ, όπως παραδέχθηκε και ο Ντέγκο Μαραντόνα.

Η ουσία είναι πάντως ότι οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν, η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με την Μπάγερν και σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Κρόος έναντι 30 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

«Ο Τόνι Κρόος είναι επίσημα παίκτης της Ρεάλ» ανακοίνωσε η «βασίλισσα». Η επίσημη παρουσίαση του Κρόος στον Τύπο θα γίνει το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας, το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις