Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει (και) τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 20:29
UPD:20:33
olympiacos.org

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης ανακοίνωσε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ότι θα πληρώσει εκείνος τα (ουκ ολίγα) πριμ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου σε όλα τα τμήματα, καθώς επίσης και έξι συμβόλαια αθλητών για τη νέα σεζόν (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την έμπρακτη στήριξη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έδειξε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνάντηση που είχε με τον Μιχάλη Κουντούρη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης ανακοίνωσε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ότι θα πληρώσει εκείνος τα (ουκ ολίγα) πριμ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου σε όλα τα τμήματα, καθώς επίσης και έξι συμβόλαια αθλητών για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά, ο κ. Μαρινάκης θα καλύψει τα συμβόλαια των Μπόγιαν Γιορντάνοφ και Άντρι Ντιάτσκοφ στο τμήμα βόλεϊ, των Νικολά Ράντεν και Μπλάι Μάλιαρακ (διετές) στο τμήμα πόλο, της Ιβάνα Μπραμπόροβα στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ και ακόμη μίας αλλοδαπής αθλήτριας στο πόλο.  

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη για τη διαρκή στήριξή του προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Εύχομαι ν' ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του και να είναι μαζί με τον κόσμο η δύναμη του συλλόγου μας» δήλωσε ο Μιχάλης Κουντούρης μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μαρινάκη.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις