Η Φράιμπουργκ ανακοίνωσε Μίτροβιτς και Κεμπφ

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 14:34
UPD:14:39
EPA/R.GARCIA

Ο Στέφαν Μίτροβιτς (κέντρο, φωτ. αρχείου).

A- A A+

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα σήμερα από τη Φράιμπουργκ, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Στέφαν Μίτροβιτς από την Μπενφίκα και Μαρκ-Όλιβερ Κεμπφ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Σέρβος αμυντικός ανήκε στους «Αετούς της Λισσαβόνας», αλλά στο δεύτερο της περασμένης περιόδου έπαιξε ως δανεικός στη Βαγιαδολίδ. «Είμαστε ικανοποιημένοι που αποκτήσαμε έναν εύσωμο και δυνατό κεντρικό αμυντικό» δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλέμενς Χάρτενμπαχ, στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Μίτροβιτς από την πλευρά του υπογράμμισε ότι «έχω εντυπωσιαστεί πολύ από τις ανοιχτές συζητήσεις και τον επαγγελματισμό του συλλόγου. Βλέπω την Μπουντεσλίγκα ως μια σπουδαία πρόκληση και είμαι σίγουρος ότι η Φράιμπουργκ είναι το σωστό βήμα για μένα».

Στην ίδια ομάδα θα συνεχίσει και ο Κεμπφ. Ο 19χρονος αμυντικός είχε με συμβόλαιο με την Άιντραχτ ως το 2016, αλλά η Φράιμπουργκ πλήρωσε τη ρήτρα και θα τον έχει στο δυναμικό της ως το 2019. Ο Κεμπφ θεωρείται από τα μεγάλα νέα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου και έχει συμμετοχές σε όλες τις «μικρές» Εθνικές της χώρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις