Βόλεϊ: Με πίστη για την πρόκριση στη Σλοβενία η Εθνική

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 21:02
UPD:21:06
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Με στόχο την ανατροπή της ήττας (2-3) από τον πρώτο ημιτελικό αγώνα και την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ αναχώρησε η Εθνική Ανδρών για το Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Εκεί η ελληνική ομάδα αύριο το βράδυ (21:00) θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο ομάδα και για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1, ακόμη και με 3-2 αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κατακτήσει και το έξτρα («χρυσό») σετ που θα παιχθεί για να προκριθεί στον τελικό.

Μοναδική αλλαγή στην αποστολή συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι είναι η παρουσία του Τζιουμάκα αντί του Παλέντζα. Την αποστολή της Εθνικής ομάδας συνθέτουν οι, Τζούριτς, Τζιουμάκας, Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Εφραιμίδης, Τακουρίδης, Πελεκούδας, Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Κανέλλος και Αγγελόπουλος.

«Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο χαίρεσαι που θα συμμετάσχεις, έχει ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς θέλουμε να πετύχουμε την ανατροπή, αλλά θα είναι πολύ ωραίο εφόσον γίνει. Αυτός που έχει πιο μεγάλες "αντιστάσεις" είναι αυτός που θα κερδίσει» σχολίασε για τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις