Θ. Μπαλασόπουλος: Αποφάσεις για την αξιολόγηση έως την Παρασκευή

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 20:08
UPD:20:15
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ο κ. Μπαλασόπουλος πρόσθεσε ότι συζητήθηκαν επίσης το θέμα της αναγνώρισης συντάξιμων χρόνων για τους σχολικούς φύλακες και το ενδεχόμενο αναγνώρισης πλασματικών χρόνων για τους δημοτικούς αστυνομικούς που βρίσκονται κοντά στη σύνταξης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Έως την Παρασκευή αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις από την πλευρά του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισεις σχετικά με την αξιολόγηση σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ- ΟΤΑ Θέμι Μπαλασόπουλο που είχε συνάντηση με τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μπαλασόπουλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση μετέφερε παράλληλα τον προβληματισμός που υπάρχει από την πλευρά του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ό,τι αφορά το σύστημα της αξιολόγησης ειδικά για το θέμα της αξιολόγησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Μπαλασόπουλος πρόσθεσε ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης το θέμα της αναγνώρισης συντάξιμων χρόνων για τους σχολικούς φύλακες και το ενδεχόμενο αναγνώρισης πλασματικών χρόνων για τους δημοτικούς αστυνομικούς που βρίσκονται κοντά στη σύνταξης.

Επίσης, ο υπουργός Δ. Μεταρρύθμισης δεν υπήρξε αρνητικός στο ενδεχόμενο επαναπροκήρυξης για τις κενές θέσεις εργασίας στα καταστήματα κράτησης, αυξάνοντας το όριο ηλικίας από τα 50 στα 55 έτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή