Δ. Παπαδημούλης: Καταστροφικό το ν/σ για τον αιγιαλό

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 16:28
UPD:16:28
FOSPHOTOS/Panagiotis Tzamaros

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

A- A A+

Καταστροφικό χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό και εκτίμησε οτι θα το καταψηφίσουν ακόμη και βουλευτές της πλειοψηφίας, όπως η Φωτεινή Πιπιλή.

Μιλώντας στο Βήμα fm ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αν ψηφιστεί «θα κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στο περιβάλλον, στον θαλάσσιο πλούτο μας, αλλά και στη βιωσιμότητα και αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος, καθώς με μια λογική αρπαχτής θα τσιμεντοποιήσει τα πάντα».

«Εμείς είμαστε έτοιμοι και ανοιχτοί να δράσουμε από κοινού και με άλλους που έχουν τον ίδιο ή παρόμοιο στόχο, είτε για να προωθήσουμε κάτι θετικό είτε για να αποτρέψουμε κάτι αρνητικό. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, και φάνηκε από τις πρωτοβουλίες που πήραμε στο θέμα της "μικρής ΔΕΗ", ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει, παρά τις διαφορές, και συνομιλητές και συμμάχους», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε επίσης ότι «η κυβέρνηση θα ανακρούσει πρύμναν και θα το μεταθέσει για αργότερα (το νομοσχέδιο), ενώ είχε σκοπό να το ψηφίσει πριν από τις ευρωεκλογές». «Σημειώνω δε ότι δεν είναι στα λεγόμενα μνημονιακά προαπαιτούμενα, αλλά εξυπηρετεί αρπαχτικά επιχειρηματικά συμφέροντα», πρόσθεσε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή