Παναθηναϊκός: Κατέρρευσε μετά την αποβολή του Καρέλη

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 20:26
UPD:22:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Piotr Wittman
A- A A+

Βαριά ήττα με 4-0 από τη Λέγκια Γκντανσκ γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό τεστ που έδωσε επί πολωνικού εδάφους.

Μέχρι το 64ο λεπτό, που το σκορ ήταν στο 0-0, οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από την αντίπαλό τους και είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να προηγηθούν, ωστόσο, η αποβολή του Νίκου Καρέλη έφερε την «κατάρρευση» των «πρασίνων» στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Πολωνοί βρήκαν την ευκαιρία να πετύχουν τέσσερα γκολ μέσα σε 12 λεπτά, εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή στο έπακρο. Το ματς διακόπηκε στο πρώτο μέρος λόγω ρήψης καπνογόνων, γεγονός που αποσυντόνισε κάπως τους «πράσινους», οι οποίοι έκλεισαν το ημίχρονο στο 0-0, με τους Πολωνούς να χάνουν πέναλτι με το Βράνιες (άουτ).

Στην επανάληψη ο Γιάννης Αναστασίου έκανε αρκετές αλλαγές, με το «τριφύλλι» να χάνει μεγάλη ευκαιρία με το Μπεργκ με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Η αποβολή του Καρέλη στο 64΄, λόγω σκληρού μαρκαρίσματος, έφερε την πλήρη κατάρευση της ελληνικής ομάδας, η οποία δέχτηκε τέσσερα γκολ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει αύριο στην Αθήνα, ενώ το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιουλίου με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις