Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2004 07:00
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο πολύ ισχυροί, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ανεμοι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα : Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στην Ηπειρο. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι βόρειοι μέτριοι. Θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Αίθριος καιρός. Ανεμοι βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Αίθριος καιρός. Ανεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο από το απόγευμα τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα νότια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή