Σπ. Λυκούδης: Απαιτώ σοβαρότητα, ευθύνη και ψυχραιμία

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 08:00
UPD:09:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Κληθείς να σχολιάσει προ ημερών δηλώσεις του πως δεν απομακρύνεται από τη ΔΗΜΑΡ και εύχεται να μην απομακρυνθεί η ΔΗΜΑΡ από εκείνον, ο κ. Λυκούδης είπε πως από τότε έχει βαθύνει η κρίση στο κόμμα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Να επικρατήσει η σοβαρότητα, η ευθύνη και η ψυχραιμία στη Δημοκρατική Αριστερά, συνέστησε ο βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος πρόσθεσε πως τον εξέπληξε αρνητικά η διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Αυτό που λογικά θα ανέμενε κάποιος από τους χειρισμούς της ηγεσίας θα ήταν ψυχραιμία και νηφαλιότητα, απέναντι σε οποιαδήποτε έστω και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά πολιτικού στελέχους», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη ΔΗΜΑΡ, είπε στο MEGA, πως η σχέση του με ένα κόμμα διαμορφώνεται με βάση πολιτικούς όρους «και όχι επειδή τσαντίστηκα».

Κληθείς να σχολιάσει προ ημερών δηλώσεις του πως δεν απομακρύνεται από τη ΔΗΜΑΡ και εύχεται να μην απομακρυνθεί η ΔΗΜΑΡ από εκείνον, ο κ. Λυκούδης είπε πως από τότε έχει βαθύνει η κρίση στο κόμμα.

Απαντώντας σε ερώτηση αν έχει επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του κόμματος, Φώτη Κουβέλη, ο κ. Λυκούδης είπε πως το απέφυγε καθώς μια συζήτηση μαζί του, «μπορεί να βοηθούσε, αλλά μπορεί και να βάραινε το κλίμα».

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή