Ευρωλίγκα: «Πιο δυνατός απ΄ όλους ο όμιλός μας» δηλώνει ο Ιβάνοβιτς

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 15:56
UPD:15:59
EPA/OLIVER WEIKEN
A- A A+

Ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς χαρακτήρισε τον όμιλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα ως τον δυσκολότερο όλων, καθώς οι «πράσινοι» θα πρέπει να αναμετρηθούν στο 3ο γκρουπ με τις Μπαρτσελόνα, Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν Μονάχου, με μοναδική θεωρητικά ανίσχυρη την πολωνική Τούροφ. 

«Θεωρώ ότι ο όμιλός μας είναι ο πιο δυνατός. Η Μπαρτσελόνα είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας, διαθέτει σπουδαίους παίκτες και αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Φενερμπαχτσέ είναι δύσκολος αντίπαλος, ενώ η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί ιδιαιτερότητα με δεδομένη την ιστορία του στον Παναθηναϊκό» δήλωσε ο νέος τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας.

«Η Αρμάνι Μιλάνο είχε μια εξαιρετική σεζόν και έχει κίνητρο για μια καλύτερη φετινή. Συμπερασματικά ο όμιλός μας είναι δύσκολος, τίποτε δεν είναι εύκολο. Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά. Το σίγουρο είναι ότι πιστεύω στην ομάδα μας και στις δυνατότητές μας» συνέχισε ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είπε ότι «ο όμιλος μας περιλαμβάνει έξι ομάδες που είναι όλες πρωταθλήτριες στις χώρες τους. Αυτό τα λέει όλα σχετικά με το βαθμό δυσκολίας. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: θέλουμε να είμαστε δυνατοί, ανταγωνιστικοί και ο κόσμος μας να γεμίζει το ΟΑΚΑ και να βλέπει μια ομάδα, η οποία σε κάθε αγώνα θα δίνει το 100% των δυνάμεών της για να μας κάνει όλους χαρούμενους». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις