Κασάμι: Περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας

Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 14:58
UPD:15:01
EPA/JEON HEON-KYUN

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είμαι περήφανος που θα παίξω για αυτό τον σύλλογο και είμαι μέλος αυτής της ομάδας» δήλωσε ο 22χρονος Κασάμι (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι πια ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον πρωταθλητή Ελλάδας. 

Ακολούθως ο Ελβετός μέσος έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των «ερυθρόλευκων», εξηγώντας ότι οι λόγοι που υπαγόρευσαν την απόφασή του ήταν η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ενδιαφέρον του Μίτσελ γι΄ αυτόν. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είμαι περήφανος που θα παίξω για αυτό τον σύλλογο και είμαι μέλος αυτής της ομάδας» δήλωσε ο 22χρονος Κασάμι.

«Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει στόχους, είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχε τη δική του σημασία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, τον εξαιρετικό προπονητή που έπαιξε το δικό του ρόλο στην απόφασή μου και τον πρόεδρο της ομάδας για το ενδιαφέρον του» συνέχισε.

«Γι΄ αυτό ήθελα να γίνω παίκτης της ομάδας και θα ήθελα να υποσχεθώ στους οπαδούς του Ολυμπιακού ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και περιμένω τη στιγμή που θα παίξω στο Καραϊσκάκη» συμπλήρωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις