Ο άνθρωπος πυροτέχνημα

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 01:08
The Detroit News/Kendra Stanley-Mills
A- A A+

Ένας άνδρας σε μια μικρή πόλη του Μίσιγκαν, στις ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι έχει ανάψει πάνω από 600 χιλιάδες πυροτεχνήματα, πάνω στο σώμα του, σε παραστάσεις που προσέφερε εδώ και αρκετά χρόνια στο κοινό, ωστόσο δηλώνει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει.

Ο Τζον Φλέτσερ, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για ένα ποδηλατικό φεστιβάλ, στο Κόπερσβιλ, φορώντας προστατευτική στολή, βρέθηκε στη σκηνή, όμως τα 10 χιλιάδες πυροτεχνήματα που άναψαν πάνω του, φαίνεται να ήταν αρκετά επώδυνα για το σώμα του, οδηγώντας τον στην απόφαση να μην ξανακάνει άλλο σόου.

«Είναι σαν να σε χτυπάνε 100 νάνοι με ρόπαλα του μπείζμπολ», δήλωσε στην εφημερίδα «Detroit News», περιγράφοντας τον πόνο που ένιωσε.

RODNEY LANE

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Φλέτσερ έσπασε τα πλευρά του ή έπαθε εγκαύματα, αποδεικνύοντας ότι η μέθοδος του ήταν μάλλον ανασφαλής, με την επιτροπή για την ασφάλεια των καταναλωτικών προϊόντων στις ΗΠΑ να δίνει συστάσεις για τη χρήση των πυροτεχνημάτων, καθώς ευθύνονται για πολλούς τραυματισμούς, ακόμα και θανάτους.

Ο Φλέτσερ, παρά τον κίνδυνο, δηλώνει ότι ήταν ένας τρόπος να διατηρεί ζωντανό το πνεύμα της Ροκ, κάνοντας κάτι που αγαπά.

Όσο για τα σόου του, τα έκανε αφιλοκερδώς, ζητώντας από τους θεατές να κάνουν δωρεές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή