Αναχώρησε για Αυστρία ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 14:05
UPD:17:23
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Ο Μίτσελ δεν αρνήθηκε κάποιες δηλώσεις στα ΜΜΕ, με τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού να διευκρινίζει ότι στην ομάδα θα ενσωματωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, καθώς οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου εδώ και πολλά χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Σε ένα σαφέστατα πιο «δροσερό» περιβάλλον ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ξεκινήσει να χτίζει τις βάσεις για ακόμη μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο 20χρονος Γάλλος Αρτούρ Μαζουάκου, παρότι η μεταγραφή του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ο Μίτσελ δεν αρνήθηκε κάποιες δηλώσεις στα ΜΜΕ, με τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού να διευκρινίζει ότι στην ομάδα θα ενσωματωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, καθώς οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. 

«Στόχος μας είναι να κάνουμε την ομάδα καλύτερη από πέρυσι. Θα έχουμε κι άλλες μεταγραφές και πλέον έχουμε την εμπειρία που θα μας κάνει να βελτιωθούμε» είπε χαρακτηριστικά ο 51χρονος προπονητής. 

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι παίκτες του Ολυμπιακού συνάντησαν τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ξεκινά ολιγοήμερες διακοπές πριν ξεκινήσει προετοιμασία με την Φούλαμ. 

Στην αποστολή μετέχουν οι, Σαβιόλα, Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Ρομπέρτο, Μέγιερι, Σαλίνο, Γκαζαριάν, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Θ. Παπάζογλου, Μπονγκ, Βλαχοδήμος, Στρέντζος, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Βέργος, Κάταϊ, Βούρος, Αυλωνίτης, Βατουσιάδης, Μπουχαλάκης, Σάλιακας, Χουτεσιώτης και Κολοβός.

Στο γκρουπ των προαναφερόμενων θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Αναφορικά με τον Αμπιντάλ, ο Γάλλος άσσος αναμένεται στην Αυστρία ως αύριο, καθώς έλαβε άδεια για να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις