«Αδέσποτος» κροκόδειλος αναστατώνει το Ρέθυμνο

Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 13:26
UPD:13:43
Shutterstock
A- A A+

Την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου έχει αναστατώσει ένας κροκόδειλος, που έκανε την εμφάνισή του στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών.

Τον κροκόδειλο, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο και τις Αρχές, εντόπισαν δύο πυροσβέστες, οι οποίοι εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή, για την πρόληψη πυρκαγιών.

Οι πυροσβέστες αντίκρισαν τον κροκόδειλο αρχικά να περιφέρεται στην ξηρά, ενώ στη συνέχεια βούτηξε στα νερά της λίμνης.

Ο διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Βαγγέλης Μαμαγκάκης επιβεβαίωσε στον τοπικό Τύπου την ύπαρξη του κροκόδειλου, ενώ ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ορισμένα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί το μεγάλο ερπετό.

THEBUZZ

Σύμφωνα με τον κ. Μαμαγκάκη, αφού διαπίστωσαν οι Αρχές ότι δεν επρόκειτο για φάρσα, άρχισαν την έρευνα, ψάχνοντας για ίχνη του ερπετού, αλλά και χρησιμοποιώντας τεχνολογία με ειδικές μηχανές λήψης, προκειμένου να εντοπιστεί.

Το μεγάλο ερπετό εκτιμάται ότι βρέθηκε εκεί είτε από κάποιον ο οποίος το φιλοξενούσε στο σπίτι του, ως κατοικίδιο, και το άφησε όταν μεγάλωσε, είτε εγκαταλείφτηκε ή ξέφυγε από κάποιο τσίρκο που επισκέφθηκε στο παρελθόν στην περιοχή.

Μάλιστα ο κροκόδειλος, πέρα από το να κολυμπά αμέριμνος, έχει ήδη αποκτήσει τη δική του σελίδα στο Facebook, ως... Σήφης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή