Αμπιντάλ: Στόχος μου ήταν να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ

Σάββατο, 05 Ιουλίου 2014 23:51
UPD:06/07/2014 15:49
OLYMPIACOS.ORG
A- A A+

Τις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Ερίκ Αμπιντάλ μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γάλλος αμυντικός στάθηκε ιδιαίτερα στη δυνατότητα που του δίνεται να αγωνιστεί και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην επιθυμία του να κερδίσει τίτλους, έστω κι αν η προσωπική... συλλογή του είναι ήδη γεμάτη από μετάλλια, από τη θητεία του σε Λιόν και Μπαρτσελόνα.

«Θεωρώ πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον (...) Για μένα ήταν στόχος να μπορέσω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένας σύλλογος με φιλοδοξίες που θέλει να κερδίζει τίτλους κι εγώ σίγουρα θα προσφέρω την εμπειρία μου και φυσικά θα τη βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ καλύτερα να πάρει τρόπαια» υπογράμμισε ο Αμπιντάλ.

Ο πολύπειρος άσος μίλησε ακόμη για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και για το επικείμενο ταξίδι της ομάδας στις ΗΠΑ και τον Καναδά: «Είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, μας κάνει πιο δυνατούς στο γήπεδο και είναι σαν να παίζουμε με 12 παίκτες, γιατί οι οπαδοί είναι σημαντικοί και μας βοηθούν να κερδίζουμε τα δύσκολα ματς (...) Η ευκαιρία να αναμετρηθείς με τόσο μεγάλες ομάδες δεν δίνεται στον καθένα και ο Ολυμπιακός την έχει μέσω του ICC».

Η απόκτηση του Αμπιντάλ επισκίασε την πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο. Η ημέρα ξεκίνησε με αιματολογικές εξετάσεις για το πρώτο γκρουπ παικτών. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από αεροβικά και ισοκινητικά τεστ, ενώ το άλλο γκρουπ παικτών έκανε προπόνηση στο γήπεδο στις 18:00.

Αύριο θα συνεχιστούν οι εξετάσεις για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ενώ αντίστοιχα το πρώτο γκρουπ θα κάνει προπόνηση το πρωί στις 09:30 και το απόγευμα στις 18:00. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις