Σέξι παρουσίες και δυνατές ερμηνείες σε δημοφιλείς σειρές

Ηθοποιοί που ξεχώρισαν τη σεζόν που μας πέρασε
Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 21:15
UPD:21:16
A- A A+

Οι σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης δεν είναι αυτές που ήταν κάποτε, αφού το επίπεδο έχει ανέβει τόσο ώστε είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποια είναι καλύτερη. Μέσα σε όλη αυτή την περίοδο ευημερίας έχουν αναδειχθεί και κάποιες ωραίες παρουσίες που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας, έστω και αν αυτό συμβαίνει μέσα από μια μικρή οθόνη. Ας δούμε λοιπόν πέντε ηθοποιούς που τη σεζόν που μας πέρασε ξεχώρισαν για τις ερμηνείες τους, και όχι μόνο για αυτές…

Lizzy Caplan (Masters of Sex)

Τη γνωρίσαμε ως κορίτσι στο «Mean Girls», αλλά δεν άργησε η στιγμή που άρχισε να τραβά πάνω της τα ανδρικά βλέμματα. Είναι από τις πιο λατρεμένες θηλυκές παρουσίες του indie κοινού και παρά τις όποιες κινηματογραφικές συμμετοχές της, το μέσο που την έκανε διάσημη είναι η τηλεόραση. Έγινε ευρέως γνωστή από το πέρασμά της στο «True Blood» αφήνοντας κάποιες από τις πιο καυτές ερωτικές σκηνές της σειράς, και τη σεζόν που μας πέρασε τη θαυμάσαμε στο «Masters of Sex» στο οποίο όχι μόνο είναι όσο σέξι απαιτεί ο τίτλος αλλά έδωσε και μια καταπληκτική ερμηνεία. Τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια είναι το δυνατό σημείο της. Το ανδρικό κοινό ωστόσο έχει να πει… και άλλα καλά για αυτήν. Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να ανεβάσει και άλλο τη θερμοκρασία, με τη δεύτερη σεζόν του «Masters of Sex» να ξεκινά στις 13 Ιουλίου στο Showtime.

Lili Simmons (Banshee)

Η Lili Simmons είναι από τις νέες παρουσίες στο χώρο της τηλεόρασης, αλλά έχει ήδη καταφέρει να έχει αρκετούς θαυμαστές. Αν έχετε δει το «Fat Kid Rules the World» που είχε παιχτεί στις Νύχτες Πρεμιέρας σίγουρα τη θυμάστε, αν πάλι όχι, το «Banshee» φρόντισε για εσάς. Η σειρά του Cinemax δεν είναι καθόλου φειδωλή ως προς το γυμνό και το σεξ, και η Simmons στις δύο πρώτες σεζόν έχει ήδη «κάψει» τις καρδιές του ανδρικού κοινού που την παρακολουθεί. Έκανε και ένα πέρασμα από το «True Detective» του HBO, προσθέτοντας ένα σημαντικό παράσημο στη σύντομη καριέρα της.

Eva Green (Penny Dreadful)

Η βασίλισσα του goth. Πρόκειται για μια σταρ του σινεμά που βρέθηκε στην τηλεόραση ως αποτέλεσμα της «χρυσής εποχής» που διανύει, και όπως δεν έχει πρόβλημα να κρύψει τα κάλλη της στη μεγάλη οθόνη, την ίδια τακτική ακολουθεί και στη μικρή. Η επιτυχία της γοτθικής σειράς τρόμου «Penny Dreadful» οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στην Green που είναι επιβλητική χωρίς να διστάζει να τσαλακώσει τον εαυτό της, ενώ πολλοί δηλώνουν   εθισμένοι με το βλέμμα της.

Keri Russell (The Americans)

Ο χρόνος αγαπά την Keri Russell και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη και φρέσκια, κάτι που δε θα περίμεναν όσοι έβλεπαν το «Felicity» στα τέλη των 90s. Το «The Americans» είναι από τις αγαπημένες σειρές των κριτικών, με τις δύο σεζόν του να είναι πράγματι κορυφαίες, με την Russell να υποδύεται μια Ρωσίδα κατάσκοπο στην Αμερική του Ψυχρού Πολέμου. Οι ερωτικές σκηνές της σειράς είναι πολυσυζητημένες και η 38χρονη Russell έχει προσφέρει το λιθαράκι της σε αυτό.

RON JAFFE/AMC

Jessica Pare (Mad Men)

Από τις πιο σωστές αποφάσεις που έχει πάρει το «Mad Men» είναι η αναβάθμιση της Jessica Pare σε κεντρικό ρόλο. Όσοι διαφώνησαν με αυτή την επιλογή, ήρθε η πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν και η σκηνή που τραγουδά το «Zou Bisou Bisou» για χάρη του Don Draper και έκλεισε το θέμα. Έκτοτε, κάθε σεζόν είναι όλο και πιο δυναμική αποκτώντας αυτοπεποίθηση παράλληλα με το χαρακτήρα της,  ενώ πλέον θυμίζει τις μούσες μεγάλων σκηνοθετών στα 60s. Στο πρώτο μισό της έβδομης σεζόν,  η Καναδή έπιασε κορυφή συμμετέχοντας στην πιο «καυτή» σκηνή που έχει δώσει η σειρά. Με το «Mad Men» να φτάνει στο τέλος του το 2015, κάτι μας λέει ότι δε θα μείνει στα αζήτητα.

naftemporiki.gr
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή