Νέο ενδεικτικό πρόγραμμα ενδεχόμενων διακοπών στην ηλεκτροδότηση

Δεν χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί το πρωινό πρόγραμμα διακοπών
Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 18:05
UPD:18:21
MOTIONTEAM/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τήρησης των προγραμμάτων περικοπών και έγκαιρης ενημέρωσης των καταναλωτών, σε περίπτωση ανάγκης αιφνίδιας μεταβολής τους.

A- A A+

Νέο ενδεικτικό πρόγραμμα ενδεχόμενων διακοπών στην ηλεκτροδότηση, από τις 19.00 έως τις 23.00, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση, μετά από σχετική εντολή του ΑΔΜΗΕ, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην ηπειρωτική χώρα (διασυνδεδεμένο σύστημα), κατά το χρονικό αυτό διάστημα από 19.00’ έως 23.00’, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή.

Επίσης, είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην Κρήτη, κατά το χρονικό διάστημα από 20.00’ έως 22.00’, με  εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι τα προγράμματα περικοπών είναι ενδεικτικά, σκοπό έχουν τη διευκόλυνση των καταναλωτών για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών τους και τίθενται σε εφαρμογή μόνον εφόσον επιβεβαιωθεί από τον ΑΔΜΗΕ (ηπειρωτική χώρα), στη δεδομένη χρονική στιγμή, η ανάγκη υλοποίησής τους, γεγονός που δεν συνέβη σήμερα, κατά τις μεσημβρινές ώρες, με αποτέλεσμα τη μη πραγματοποίηση του πρωινού προγράμματος περικοπών.

Τονίζει ακόμη πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τήρησης των προγραμμάτων περικοπών και έγκαιρης ενημέρωσης των καταναλωτών, σε περίπτωση ανάγκης αιφνίδιας μεταβολής τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή