Η απάντηση της ΥΠΑ για τα σκουπίδια στο αεροδρόμιο Κέρκυρας

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 13:31
UPD:13:44
Facebook
A- A A+

Απαντήσεις στο θέμα που ανέκυψε με το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, δίνει με ανακοίνωσή του το γραφείο του Διοικητή της Υπηρεσίας της Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών με στοίβες σκουπιδιών σε κάθε γωνιά του αερολιμένα.

Σύμφωνα με την ΥΠΑ, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν προ δεκαημέρου και συγκεκριμένα στις 23/6/2014 οπότε και υπήρξε για μία και μόνον ημέρα πρόβλημα με τα σκουπίδια και όχι χθες, οπότε και  κυκλοφόρησαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Το πρόβλημα σύμφωνα με την ΥΠΑ ανέκυψε όταν προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας κατά του εργοδότη τους ορισμένες καθαρίστριες, που παρέμειναν απλήρωτες από την εταιρία, που επί δεκαπέντε χρόνια είχε τη συμβατική ευθύνη καθαρισμού. Η σύμβαση με τη συγκεκριμένη εταιρεία έληξε στις 30/6/2014 και δεν ανανεώθηκε.

Η Διοίκηση της ΥΠΑ, δηλώνει ότι το θέμα αποκαταστάθηκε πλήρως με άμεσες ενέργειές της και σημειώνει ότι «ως προς τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν, η σημερινή Διοίκηση έστρεξε ώστε να διευθετηθούν, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του Δημοσίου (ΥΔΕ, ΓΛΚ), το δυνατόν συντομότερα».

Η ΥΠΑ ζήτησε συγνώμη από το επιβατικό κοινό που βρέθηκε εκείνη την ημέρα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατες εικόνες από τους χώρους διακίνησης επιβατών.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή