Στεφανόπουλος: Ενώσατε όλους τους Ελληνες

Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2004 18:26
A- A A+

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος απηύθυνε στους ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας συγχαρητήριο τηλεγράφημα: «Σας ευχαριστώ για τη χαρά που δώσατε σε όλους μας. Ενώσατε όλους τους Ελληνες. Οι ευχές μας μαζί σας, για τον τελικό της Κυριακής. Περιμένω να σας συγχαρώ από κοντά».

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα παραστεί στον τελικό, όπως και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι στην καρδιά μας είναι ήδη Κυπελλούχοι http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/07/02/931091.htm .

«Αλλη μια απίστευτη επιτυχία της Εθνικής μας» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, και συνέχισε: «Τα συγχαρητήρια όλων μας είναι λίγα. Θα είμαστε δίπλα σας στο μεγάλο τελικό. Για την πιο μεγάλη νίκη».

Η πρόεδρος της Βουλής Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη ευχήθηκε στους παίκτες και τον προπονητή να σηκώσουν το Κύπελλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το βράδυ της Κυριακής και να το φέρουν στην Ελλάδα, «για να γιορτάσουμε όπως πραγματικά σας αξίζει».

«Ενώσατε τη συλλογικότητα με τη μεθοδικότητα και τη μαχητική ψυχή», τονίζει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στο συγχαρητήριο μήνυμά της προς τους παίκτες και τον προπονητή.

Για απρόσμενη επιτυχία έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/07/02/931091.htm .

Υποδοχή νικητών ετοιμάζει η Αθήνα στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για να την τιμήσει για τη μεγάλη της προσφορά, δηλώνει η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη.

«Χρυσά μου παιδιά», σημειώνει ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στο τηλεγράφημά του προς την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου «μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου σας εκφράζω τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου.

Αγωνιστήκατε σαν πραγματικά ελληνόπουλα, μέχρι και του τελευταίου δευτερολέπτου. Εύχομαι ο Πανάγαθος Θεός να σας ευλογεί και ενισχύει σε κάθε σας βήμα».

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα όμως απέστειλε ο αρχιεπίσκοπος και στον προπονητή της Εθνικής Ομάδας όπου επισημαίνει :«Αξιότιμε κ. Ρεχάγκελ, για την σημαντική επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος για την οποία η καθοδηγητική συμβολή σας ήταν εξόχως σημαντική σας εκφράζω εγκάρδια συγχαρητήρια. Εκείνο που μέτρησε ήταν η επιβολή της πειθαρχίας, της ομαδικότητας και της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που εμφυσήσατε σ' όλους τους Ελληνες παίκτες. Είσθε άξιος κάθε επαίνου».

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος από τη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ευχήθηκε «νίκη και εις τον τελικόν. Είμαστε υπερήφανοι, χειροκροτούμε, συγχαίρουμε και ευλογούμε».

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος, απέστειλε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα προς τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή