Ένας "Superman" εισέβαλε στο Βέλγιο – ΗΠΑ

Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 13:33
UPD:13:50
REUTERS/RUBEN SPRICH

Ο Ιταλός φορούσε μια μπλούζα του Superman, πάνω στην οποία είχε γράψει «Σώστε τα παιδιά στις φαβέλες», αναφερόμενος στα παιδιά που ζουν στις φτωχές συνοικίες της Βραζιλίας.

A- A A+

Τη στιγμή που ΗΠΑ και Βέλγιο έδιναν τη μάχη τους, για μία θέση στις 8 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένας «Superman» έκανε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ιταλός Μάριο Φέρι, γνωστός εισβολέας των γηπέδων, στο 16ο λεπτό της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, μπήκε στο χορτάρι και έκανε έναν «γύρο του θριάμβου», πριν τον απομακρύνουν οι άντρες της ιδιωτικής ασφαλείας του σταδίου.

Ο Ιταλός φορούσε μια μπλούζα του Superman, πάνω στην οποία είχε γράψει «Σώστε τα παιδιά στις φαβέλες», αναφερόμενος στα παιδιά που ζουν στις φτωχές συνοικίες της Βραζιλίας.

Επιπλέον, στη μπλούζα του Φέρι ήταν γραμμένο το μήνυμα «Ο Τσίρο ζει», προς τιμήν του οπαδού της Νάπολι Τσίρο Εσπόζιτο, ο οποίος απεβίωσε στις 25 Ιουνίου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε επεισόδια πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, στις 3 Μαΐου, στη Ρώμη.

REUTERS/MARCOS BRINDICCI

Ο Φέρι δήλωσε σε ιταλικό ραδιόφωνο ότι είναι περήφανος που είναι ο τελευταίος Ιταλός που απέμεινε στο Μουντιάλ, καθώς η Εθνική ομάδα της χώρας αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, ενώ υποστήριξε ότι μπήκε στο γήπεδο με διαπίστευση φωτογράφου.

Ο Ιταλός εισβολέας ευελπιστεί να καταφέρει να ξαναμπεί στον αγωνιστικό χώρο και στα προημιτελικά και συγκεκριμένα στον αγώνα της Ολλανδίας με την Κόστα Ρίκα.

REUTERS/MICHAEL DALDER

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει κάτι τέτοιο, καθώς έχει εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο στον τελικό του Champions League το 2011, όταν στο Ουέμπλεϊ του Λονδίνου η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ.

EURONEWS

Το 2010 διέκοψε προσωρινά τον αγώνα Σαμπντόρια – Νάπολι, για να ζητήσει από τον τότε προπονητή της Εθνικής Ιταλίας Μαρσέλο Λίπι να συμπεριλάβει στην αποστολή για το Μουντιάλ τον Αντόνιο Κασάνο, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Ισπανίας – Γερμανίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή