Μουντιάλ 2014: Αμφίβολος με Κολομβία ο Νειμάρ

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014 18:46
UPD:18:49
REUTERS/LEONHARD FOEGER
A- A A+

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στη διάρκεια του αγώνα με την Χιλή αποτελεί το μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» του Λουίς Φελίπε Σκολάρι ενόψει του προημιτελικού με την Κολομβία στις 4 Ιουλίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας ελπίζει ότι ο κορυφαίος παίκτης της «σελεσάο» και πρώτος σκόρερ της στο τουρνουά θα είναι έτοιμος μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. Ο 22χρονος τραυματίστηκε στο μηρό στη διάρκεια της αναμέτρησης με τους «λα ρόχας», ωστόσο, «έσφιξε τα δόντια» κι έβγαλε όλο το ματς, ενώ ήταν εύστοχος και στο πέναλτι που εκτέλεσε.

REUTERS/SERGIO PEREZ

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι μιλά με το Νεϊμάρ κατα τη διάρκεια του αγώνα Βραζιλία - Χιλή.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τον έχουμε κοντά μας» είπε μεταξύ άλλων ο Σκολάρι και συνέχισε: «Κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια και του αξίζουν συγχαρητήρια». Ο Σκολάρι δεν παρέλειψε να κριτικάρει το διαιτητή της αναμέτρησης, Χάουαρντ Γουέμπ, επειδή, κατά την άποψή του, δεν προστάτεψε το μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας:

«Για 75 λεπτά έπαιζε τραυματίας μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε στο μηρό και δε μπορούμε να καταλάβουμε πως κάποιος χτυπάει τόσο δυνατά χωρίς να δέχεται κίτρινη κάρτα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις