Στην Αυστρία ο Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014 13:36
UPD:15:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟ
A- A A+

Τα... βάσανα ξεκίνησαν και φέτος από νωρίς για τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, αφού η συμμετοχή στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ επέβαλε την επίσπευση της έναρξης προετοιμασίας.

Η αρκαδική ομάδα είναι η πρώτη της Σούπερ Λίγκας που ξεκίνησε προετοιμασία, η οποία θα συνεχιστεί στην Αυστρία για την οποία αναχώρησε σήμερα το συγκρότημα της Πελοποννήσου.

Τελικός προορισμός είναι το Τιρόλο. Εκεί ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες τη Ντιναμό Δρέσδης (3/7) και την τσεχική Πρίμπραμ (6/7), εν όψει των αναμετρήσεων με τη Ροβανιέμι στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του. 

Οι παίκτες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι, Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Κόκκαλης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Κιτόκο, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Ουσέρο, Νίκο, Μπακασέτας, Μπαράλες, Τορμένα, Βελισσάρης, Τριανταφύλλης, Μηλιώτης, Καστριτσέας.

Αναφορικά με τον Ρόλε, ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Αυστρία όταν ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις