Ζ. Σέζαρ: «Λύγισε» μπροστά στις κάμερες

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014 00:31
UPD:10:39
REUTERS/POOL
A- A A+

Πριν από 4 χρόνια είχε «κατηγορηθεί» από τους συμπατριώτες του για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Ολλανδία. Χθες, ο Ζούλιο Σέζαρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μεγάλης πρόκρισης στους «8» του Μουντιάλ επί τις Χιλής, με τα δύο πέναλτι που απόκρουσε.

Ο γκολκίπερ της «σελεσάο» δε μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε με δάκρυα μπροστά στις κάμερες: «Ο βραζιλιάνικος λαός το είχε ανάγκη, το ίδιο κι εμείς οι παίκτες. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο και αυτό που εύχομαι είναι τα επόμενα ματς να μην οδηγηθούν  στα πέναλτι, γιατί αλλιώς θα έχουμε πολλά καρδιακά προβλήματα», είπε αρχικά ο έμπειρος τερματοφύλακας και συνέχισε:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό τιμ για την ηθική στήριξη που μου παρείχαν πριν τα πέναλτι. Μου μετέδωσαν μεγάλη ηρεμία, κάτι που χρειαζόμουν πολύ. Είναι δύσκολο να φεύγεις από το Μουντιάλ του 2010 ως μοιραίος παίκτης αλλά με στήριξε ο κόσμος και οι συμπαίκτες μου.

Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμη. Προχωράμε. Πριν ξεκινήσουν τα πέναλτι δεν άντεξα κι έκλαψα επειδή πολλοί παίκτες ήρθαν και μου είπαν λόγια υποστήριξης και δεν κατάφερα να συγκρατηθώ. Ηξερα ότι πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος και μου έδωσαν τη δύναμη για να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σημερινή βραδιά είναι ξεχωριστή για μένα. Είμαι πλήρης ως αθλητής, αλλά απομένει μία σελίδα να γραφτεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις