Αγγλία: Στη Σουόνσι ο Γκομίς

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 00:45
UPD:00:50
EPA/JULIO MUNOZ

Ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν και οι «κύκνοι» έσπευσαν να τον αποκτήσουν αμέσως.

A- A A+

Στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Σουόνσι θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο ο Μπαφετίμπι Γκομίς, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ουαλούς.

Ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν και οι «κύκνοι» έσπευσαν να τον αποκτήσουν αμέσως. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Η Σουόνσι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Γάλλου διεθνή επιθετικού (σ.σ. πρώην) Μπαφετίμπι Γκομίς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος».

Ο παίκτης ήταν στο στόχαστρο της ουαλικής ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, η μεταγραφή δεν προχώρησε και τελικά προχώρησαν στην απόκτηση του Βιλφρίντ Μπονί. Οι άνθρωποι του συλλόγου εκτιμούν ότι ο Γκομίς μπορεί άνετα να πλαισιώσει τον Ιβοριανό επιθετικό στη «γραμμή κρούσης» και να συντελέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο στο προσεχές πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Την προηγούμενη περίοδο ο Γκομίς πέτυχε 22 γκολ και συνολικά έχει σκοράρει 62 φορές σε περισσότερες από 172 εμφανίσεις, ωστόσο, δε συμπεριλήφθηκε από το Ντιντιέ Ντεσάμπ στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας στο τρέχον Μουντιάλ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις