Μουντιάλ 2014: Τρίτος σε συμμετοχές ο Κλόζε

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 21:23
UPD:21:28
REUTERS/EDDIE KEOGH

Ο Γερμανός στράικερ, στο χθεσινό με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής φόρεσε για 21η φορά την φανέλα με το εθνόσημο και έγινε ο τρίτος σε συμμετοχές παίκτης όλων των εποχών σε Μουντιάλ, με τους Ούβε Ζέλερ, Ντιέγκο Μαραντόνα και Βλάντισλαβ Σμούντα.

A- A A+

Ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ κυνηγάει να «σπάσει» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Μίροσλαβ Κλόζε. Ο Γερμανός στράικερ, στο χθεσινό με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής φόρεσε για 21η φορά την φανέλα με το εθνόσημο και έγινε ο τρίτος σε συμμετοχές παίκτης όλων των εποχών σε Μουντιάλ, με τους Ούβε Ζέλερ, Ντιέγκο Μαραντόνα και Βλάντισλαβ Σμούντα.

Ο σέντερ φορ της Λάτσιο έχει τη δυνατότητα να ισοφαρίσει τον Πάολο Μαλντίνι που βρίσκεται στην 2η θέση του σχετικού πίνακα, με 23 συμμετοχές, αρκεί να παίξει στον αγώνα της φάσης των 16 με την Αλγερία, να προκριθούν τα «πάντσερ» και να χρησιμοποιηθεί και στον προημιτελικό. Θεωρητικά, δηλαδή, μπορεί, εάν η Γερμανία φτάσει έως το τέλος και αγωνιστεί και στα 4 παιχνίδια που απομένουν να ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατέχει στην Ιστορία των διοργανώσεων ο συμπατριώτης του, Λόταρ Ματέους, με 25 συμμετοχές σε παγκόσμια κύπελλα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις