Αυτοδυναμία και όχι συμμαχίες θέλει για ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Μηλιός

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 14:39
UPD:14:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖ
A- A A+

Την ανάγκη να πορευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ προς την κοινωνία υπογράμμισε ο Γιάννης Μηλιός, προκειμένου να εξασφαλίσει αυτοδυναμία στις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς -όπως είπε- η εκδοχή της σύμπραξης με Ελιά, Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ «δεν θα πρέπει να υπάρχει».

Μιλώντας στο Βήμα Fm ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως κάτι τέτοιο «δεν θα σήμαινε ανατροπή της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία».

«Χρειαζόμαστε να πορευτούμε προς την κοινωνία και τον κόσμο. Όχι προς τον πολιτικό κόσμο που είναι μέσα στη Βουλή, γιατί ως τώρα έχει στηρίξει άλλες πολιτικές και κυβερνήσεις και δεν έχει φανεί να αλλάζει», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, αν γίνουν εθνικές εκλογές, υπάρχουν δύο εκδοχές και η πρώτη είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος και θα μπορέσει να κάνει κυβέρνηση. «Το πιστεύω ακράδαντα, αν κάνουμε πορεία προς τον κόσμο».

«Η δεύτερη εκδοχή», πρόσθεσε, «είναι να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με δυνάμεις όπως το Ποτάμι, η ΔΗΜΑΡ και η Ελιά, που συνεχίζουν όμως να ακολουθούν την πολιτική των κυβερνήσεων που είχαμε μέχρι τώρα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή