Κινητοποίηση των εργαζομένων της ναυπηγικής βιομηχανίας

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 13:22
UPD:14:02
NAFTEMPORIKI.GR
A- A A+

Σε συγκέντρωση στο υπουργείο Ανάπτυξης, προχώρησαν οι εργαζόμενοι των φορέων της ναυπηγικής βιομηχανίας, διεκδικώντας άνοιγμα των ναυπηγείων και της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης. Προηγήθηκε πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος.

Οι πρόεδροι των σωματείων του κλάδου, συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, τους ανέφερε πως τα θέματα αυτά αποτελούν αρμοδιότητα του υπουργού.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, εμφανίστηκε θετικός για μια λύση αναπτυξιακού χαρακτήρα στο θέμα των ναυπηγίων και τόνισε πως σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση θα κινηθεί εντός των πλαισίων που έχει θέσει η Ε.Ε.

NAFTEMPORIKI.GR

Σε ανακοίνωσή της για το θέμα της ναυπηγικής βιομηχανίας, η ΓΣΕΕ τονίζει πως θα συνεχίσει τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους του κλάδου, «για την δημιουργία ενός ενιαίου φορέα Ναυπηγικής βιομηχανίας που αποτελεί τη λύση για τη διάσωση και την ανάπτυξη της ναυπηγικής βιομηχανίας της χώρας, μια βιομηχανία που μπορεί να εκμεταλλευτεί και το στρατηγικό της πλεονέκτημα αλλά και την πείρα και τεχνογνωσία του προσωπικού της».

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή