Δάγκωσε ξανά ο Σουάρες και πήρε «φωτιά» το Twitter

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 12:35
UPD:12:35
REUTERS/TONY GENTILE

Κάποιοι σχολίασαν με χιούμορ ότι αγαπημένη κουζίνα του Ουρουγουανού είναι η ιταλική, ενώ πλέον το «Σουάρες» αναμένεται να κυριαρχήσει στα ονόματα των σκύλων.

A- A A+

Μπορεί να «δαγκώνει» μεταφορικά τις αντίπαλες άμυνες, με την απόδοσή του, ωστόσο ο Ουρουγουανός επιθετικός Λουίς Σουάρες δαγκώνει και κυριολεκτικά τους αντιπάλους του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ιταλία, την Τρίτη, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δάγκωσε στον ώμο τον αμυντικό της «Σκουάντρα Ατζούρα» Τζόρτζιο Κιελίνι, δικαιώνοντας όσους τον κατακρίνουν, για τις παρορμητικές του αντιδράσεις εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Σουάρες γλίτωσε την αποβολή, καθώς δεν έγινε αντιληπτός από το διαιτητή, ωστόσο πιθανό είναι να τιμωρηθεί για την ενέργειά του, κινδυνεύοντας να χάσει τα επόμενα παιχνίδια της «Σελέστε».

EPA/EMILIO LAVANDEIRA JR

Ο Ουρουγουανός ήταν το κεντρικό πρόσωπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πολλά επικριτικά σχόλια.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που τον χαρακτήρισαν «βαμπίρ» και «Χάνιμπαλ», ενώ ορισμένοι πρότειναν να πρωταγωνιστήσει στις σειρές «Walking Dead» και «True Blood».

Κάποιοι σχολίασαν με χιούμορ ότι αγαπημένη κουζίνα του Ουρουγουανού είναι η ιταλική, ενώ πλέον το «Σουάρες» αναμένεται να κυριαρχήσει στα ονόματα των σκύλων.

ASSOCIATED PRESS

Χρήστες του Twitter αναρωτιούνται αν στον Σουάρες φάνηκε πιο νόστιμος ο Κιελίνι ή ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, καθώς πριν από ένα χρόνο και εκείνος είχε πέσει θύμα του Ουρουγουανού, ο οποίος τον είχε δαγκώσει στο χέρι.

Από τα δόντια του Σουάρες δεν ξέφυγε ούτε ο Μπακάλ, της Ολλανδικής Αϊντχόφεν, την εποχή που ο πρώτος αγωνιζόταν στον Άγιαξ.  

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή