Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για την πρόκριση της Εθνικής στους «16»

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 10:51
UPD:15:40
EPA/SERGEY DOLZHENKO

Οι Έλληνες διεθνείς πανηγυρίζουν για την πρόκριση.

A- A A+

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Εθνική Ελλάδος απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.  «Θερμότατα συγχαρητήρια για την σπουδαία σας πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου», αναφέρει ο κ. Παπούλιας.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Πρωθυπουργού

«Θερμά συγχαρητήρια, μας κάνατε όλους υπερήφανους» αναφέρει το τηλεγράφημα του πρωθυπουργού προς τον Φερνάντο Σάντος και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Η Εθνική πέτυχε έναν άθλο απόψε. Η πρόκριση στους ''16'' του Μουντιάλ αποτελεί μια ηχηρή επιτυχία μέσα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών, δείγμα των ικανοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ευ. Βενιζέλος: Η Εθνική Ελλάδος μας γέμισε πάλι χαρά

Την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στους «16» του Μουντιάλ χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«H Εθνική Ελλάδος, που μας έχει κάνει τόσες φορές υπερήφανους, κατάφερε πάλι να μας γεμίσει χαρά, να μας συγκινήσει και να μας ενώσει. Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην πορεία της», αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.

Το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Αλ. Τσίπρα

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

NAFTEMPORIKI.GR

«H νίκη σας γέμισε χαρά όλη την Ελλάδα. Η αποφασιστικότητά σας και το ομαδικό σας πνεύμα είναι παράδειγμα για όλους μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τη μεγάλη εμφάνιση και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας. Προσφέρατε ένα χαμόγελο για όλους τους Έλληνες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο τηλεγράφημα του κ. Τσίπρα.

 Θερμά συγχαρητήρια από τη Βουλή των Ελλήνων

Συγχαρητήρια επιστολή προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), απέστειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους «16» του Μουντιάλ.

Στην επιστολή του κ. Μεϊμαράκη τονίζεται ότι «εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων θέλουμε να μεταφέρετε στους παίκτες της Εθνικής μας Ομάδας, στον Προπονητή κ. Φερνάντο Σάντος και τα στελέχη της αποστολής, τα συγχαρητήριά μας για την επιτυχή μας πρόκριση στην επόμενη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλου στη Βραζιλία. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνετε όλους τους Έλληνες υπερήφανους, αλλά σε αυτή τη χρονική συγκυρία είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές της Χώρας μας, στέλνοντας το μήνυμα σε όλο τον πλανήτη ότι η Ελλάδα ξέρει να νικά. Σε λίγες ημέρες, κλείνουν δέκα χρόνια από τις 4 Ιουλίου του 2004 που σηκώσατε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και τότε τα καταφέρατε και τώρα μπορείτε να το επαναλάβετε. Συνεχίστε, είμαστε σίγουροι ότι περιμένουμε νέες, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».
 

Γ. Αδριανός: Άθλος από την Εθνική

Άθλο χαρακτήρισε ο υφυπουργός Πολιτισμού  και Αθλητισμού Γιάννης Αδριανός την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Όπως ανέφερε, πρόκειται για «μια ακόμη ηχηρή απόδειξη της ποιότητας των ποδοσφαιριστών μας και των μεγάλων δυνατοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου».

«Στους παίκτες της Εθνικής, τον προπονητή κ. Σάντος και το επιτελείο του, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην αποψινή επιτυχία μαζί με τα συγχαρητήρια όλων των Ελλήνων φιλάθλων, αξίζει και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χαρά και την περηφάνια που μας χάρισαν», πρόσθεσε ο κ. Ανδριανός και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα.

ΚΚΕ: Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδας

Θερμά συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου εξέφρασε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κουτσούμπας τονίζει «Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την πρόκριση της εθνικής ομάδας, για πρώτη φορά, στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η μεγάλη επιτυχία σας και η χαρά του κόσμου που τη συνόδευσε, δείχνει την ανάγκη για ένα ποδόσφαιρο, έναν αθλητισμό δικαίωμα και όχι εμπόρευμα, που θα  αγκαλιάζει όλη τη νεολαία, το λαό».

ΔΗΜΑΡ: Η Εθνική Ελλάδος μας έκανε υπερήφανους

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξέδωσε η Δημοκρατική Αριστερά, δίνοντας θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στον θρίαμβο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ «για μια ακόμη φορά η Εθνική Ελλάδος κατάφερε, με τη σημαντική νίκη της, να μας δώσει χαρά και να μας κάνει υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την εξαιρετική εμφάνιση και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ».

newsroom naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις