Aποφασισμένοι να παραμείνουν στις σκηνές

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 16:41
UPD:19:26
NAFTEMPORIKI.GR
A- A A+

Αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τις σκηνές μέχρι να δικαιωθούν δηλώνουν σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες και δημοτικοί αστυνομικοί.

Σχολικοί φύλακες

Σήμερα Δευτέρα, 23 Ιουνίου, συμπληρώνουν 23 μέρες στην σκηνή που έστησαν στην Καραγιώργη Σερβίας, δίπλα ακριβώς από τις καθαρίστριες. Σύμφωνα με την κ. Σοφία Μορφούλα της επιτροπής αγωνιζόμενων σχολικών φυλάκων, θα παραμείνουν εδώ μέχρι να δικαιωθούν

NAFTEMPORIKI.GR
Δημοτικοί αστυνομικοί

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στη σκηνή που εχουν στήσει εδώ και 15 ημέρες στην πλατεία Κλαυθμώνος - απέναντι από το υπουργείο Εσωτερικών - εμφανίζονται και οι δημοτικοί αστυνομικοί.

NAFTEMPORIKI.GR
Οι απολύσεις, όπως λενε χαρακτηριστικά, σημαίνουν «θάνατο» λόγω της ανεργίας που υπάρχει αλλα και λόγω των ηλικιών τους. Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Πανταζή, δημοτικό αστυνομικό Αθήνας, ο κλάδος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει δυναμικά τις κινητοποιήσεις μέχρι να απορροφηθούν όλοι οι μη διοριστέοι οι οποίοι σύμφωνα με τους πίνακες του ΑΣΕΠ είναι περισσότεροι από 220.

Καθαρίστριες

NAFTEMPORIKI.GR

Βρίσκονται για 48η ημέρα στη σκηνή στην Καραγιώργη Σερβίας έξω από το υπουργοείο Οικονομικών. Δηλώνουν αποφασισμένες να παραμείνουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών μέχρι να δικαιωθούν και να επιστρέψουν όλες στις εργασίες τους.

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή