Γ.Φετφατζίδης: «Η εθνική ομάδα έχει σθένος»

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 19:09
UPD:19:12
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

«Οι παίκτες κάνουν ό,τι πει ο προπονητής τους. Κανείς δεν θέλει να γίνεται αλλαγή στο 30’ η το 40’, ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση μπήκε στο γήπεδο ένας ποδοσφαιριστής (Καραγκούνης) με μεγαλύτερη πείρα» είπε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

A- A A+

Κανένα πρόβλημα με την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να τον αντικαταστήσει μετά την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη δεν έχει ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο βραχύσωμος μέσος σέβεται την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού: «Οι παίκτες κάνουν ό,τι πει ο προπονητής τους. Κανείς δεν θέλει να γίνεται αλλαγή στο 30’ η το 40’, ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση μπήκε στο γήπεδο ένας ποδοσφαιριστής (Καραγκούνης) με μεγαλύτερη πείρα. Δεν υπάρχει κάτι πέρα από αυτό. Όσο αγωνίστηκα προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο παίκτης της Τζένοα με αφορμή την εμφάνιση της εθνικής ομάδας με την Ιαπωνία επισήμανε ότι το σύνθημα που υπάρχει στο πούλμαν «οι ήρωες παίζουν σαν Έλληνες» ταιριάζει απόλυτα στη «γαλανόλευκη»: «Mετά τη χθεσινή εμφάνιση μπορώ να πω ότι το σύνθημα μας ταιριάζει. Αποδείξαμε ότι η ομάδα έχει το σθένος να βγάλει πολλά πράγματα. Αν και με δέκα παίκτες ποτέ δεν κινδυνέψαμε».

Για το αν πιστεύει ότι τα αδέλφια Τουρέ θα επηρεαστούν στο ματς που ακολουθεί, ανάμεσα στην Ακτή και στην Ελλάδα, μετά τον θάνατο του μικρότερου αδελφού τους, απάντησε: «Στον αγώνα θα το ξεχάσουν και θα προσπαθήσουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Κι αυτοί θέλουν τη νίκη, όπως κι εμείς». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις