Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη κορυφής

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 14:35
UPD:14:36
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Για όλα τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα για τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις, συζήτησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στη σημερινή σύσκεψη κορυφής.

Μετά την επιστροφή του Γιάννη Αναστασίου στην Αθήνα, σήμερα το πρωί έγινε η συνάντηση των κορυφαίων στελεχών της ΠΑΕ. Εκτός του προπονητή των «πρασίνων» το παρών έδωσαν και οι Γιάννης Αλαφούζος, Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Σαραβάκος Γιάννης Σαμαράς και Αγησίλαος Τουμαζάτος. 

Στη διάρκεια των συνομιλιών, το περιεχόμενο των οποίων δεν έχει προς το παρόν διαρρεύσει, τέθηκε επί τάπητος το μεταγραφικό πλάνο, με το Νίκο Νταμπίζα να ενημερώνει τους υπόλοιπους για την πορεία των διαπραγματεύσεων που έχει με τους υποψήφιους στόχους του συλλόγου. Επίσης ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό των δανεικών παικτών, για τους οποίους θα αποφασίσει ο Γιάννης Αναστασίου.

Επίσης, έγινε κουβέντα και για την Ακαδημία και την περαιτέρω στελέχωσή της, ενώ τέθηκε επί τάπητος και τα έργα στο Απήλιον. Τέλος, υπήρξε και οικονομική ανάλυση για τα οικονομικά δεδομένα της παρούσας φάσης από τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις