Η Καλλονή ανακοίνωσε Μίνγκα, Πιπίνη και Δαύκο

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 16:04
UPD:16:09
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

 Η ΠΑΕ Καλλονή ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μίνγκα.

A- A A+

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η Καλλονή, αρχικά εκείνη του Κώστα Δαύκου, με διαφορά λίγων ωρών αυτή του Χρήστου Μίνγκα και στο τέλος τον Χρήστο Πιπίνη.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας, γιος του πρώην γκολκίπερ της Δόξας Δράμας και του Παναθηναϊκού Γιώργου Δαύκου, ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Δράμας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Διαγόρα και στον Μέγα Αλέξανδρο Σερρών, πριν επιστρέψει στους «μαυραετούς», στους οποίους έπαιξε την τελευταία τριετία. 

Ο 29χρονος μέσος προέρχεται από μία καλή χρονιάμε τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο μέτρησε 29 συμμετοχές και 5 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Καστοριά, Ιωνικό, Τρίκαλα και Πανθρακικό. 

Ο 30χρονος ακραίος αμυντικός μετά από ολιγόμηνη θητεία στην Κύπρο, διάστημα στο οποίο κατάκτησε με τον ΑΠΟΕΛ πρωτάθλημα και Κύπελλο, επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα για τον έκτο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα.

Ο παίκτης είχε ξεκινήσει από τον Ακράτητο και συνέχισε σε Βέροια, Πανσερραϊκό και Θρασύβουλο, πριν την καθιέρωση στον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2010 ως τον Ιανουάριο του 2014. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις