Γ. Φετφατζίδης: «Να κάνουμε νέα αρχή με την Ιαπωνία»

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 14:06
UPD:14:19
REUTERS/LEONHARD FOEGER

Ο Γιάννης Φετφατζίδης (δεξιά) κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κολομβία.

A- A A+

Η Εθνική ομάδα θα πρέπει να ελέγξει την ταχύτητα της Ιαπωνίας στο παιχνίδι της Πέμπτης, υπογράμμισε ο Γιάννης Φετφατζίδης με δηλώσεις του προς στο κανάλι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας youtube. 

«Δεν είναι πολύ ψηλή, αλλά είναι μια γρήγορη ομάδα. Πρέπει να προσέξουμε και θα προετοιμαστούμε για να το αντιμετωπίσουμε αυτό» τόνισε ο βραχύσωμος άσος της Τζένοα για το παιχνίδι με τους «μπλε σαμουράι» του Αλμπέρτο Τζακερόνι.

«Δεν ήμασταν και στα καλύτερά μας μετά την ήττα από την Κολομβία, το κλίμα ήταν λίγο βαρύ αλλά παρ΄ όλα αυτά, ύστερα από δύο ημέρες ήταν όλα καλά» παραδέχθηκε ο Φετφατζίδης.

«Συνεχίσαμε, το ξεχνάμε και το ξεπερνάμε γιατί υπάρχει ένας αγώνας την Πέμπτη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και φυσικά με μία νίκη συγκεντρώνουμε πάλι πολλές πιθανότητες για να προκριθούμε στους ''16''» πρόσθεσε.

ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ

Όσο για τη συνέχεια της Εθνικής; «Χάσαμε ένα παιχνίδι αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, πάμε για νίκη και νομίζω ότι αν κατορθώσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα έχουμε πολλές πιθανότητες. Είμαστε αισιόδοξοι, είναι σαν να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι, δεν έγινε τίποτα με την πρώτη ήττα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις