Μουντιάλ 2014: Έτοιμος ο Σουάρες, παίζει με Αγγλία

Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 14:35
UPD:14:45
REUTERS/DOMINIC EBENBICHLER

Ο Λουίς Σουάρες (δεξιά) ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα, που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει στην καθοριστική αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στα «τρία λιοντάρια».

A- A A+

Χαράς ευαγγέλια για την Εθνική Ουρουγουάης και τον προπονητή της, Όσκαρ Ταμπάρες, αφού στον κρίσιμο αγώνα με την Αγγλία τη «σελέστε» θα ενισχύσει το μεγαλύτερο αστέρι της.

Ο Λουίς Σουάρες ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα, που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει στην καθοριστική αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στα «τρία λιοντάρια».

Μια προσθήκη που αυξάνει, σαφέστατα, την επιθετική ισχύ της Ουρουγουάης, η οποία απόντος του «κανονιέρη» της Λίβερπουλ έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης χάνοντας με 3-1 από την Κόστα Ρίκα, στην πρεμιέρα της στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ.

Απέναντί του ο Σουάρες θα βρει πολλούς συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ, η οποία είχε την… τιμητική της στις κλήσεις του Ρόι Χότζσον μιας και ο Άγγλος εκλέκτορας κάλεσε έξι παίκτες από τους «κόκκινους», τους Τζόνσον, Τζέραρντ, Χέντερσον, Στέρλινγκ, Στάριτζ και Λάμπερτ.

Να επισημανθεί πάντως ότι το παιχνίδι είναι «ζωής και θανάτου» και για την Αγγλία, που ηττήθηκε με τη σειρά της από την Ιταλία με 1-2, οπότε νέα αποτυχία θα είναι σχεδόν καταδικαστική για τη συνέχειά της στη διοεργάνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις